Get Adobe Flash player

Verschillende webteksten die gecorrigeerd/herschreven/geschreven zijn door Sabine Broks Teksten.

P.s. Tekstbureau Sabine Broks Teksten is niet verantwoordelijk voor later toegebrachte wijzigingen (updates) in de tekstuele inhoud van deze websites.

Nieuwe webcontent voor Choice SelectionWebtekst Choice Selection

Sabine Broks Teksten heeft voor de website www.choiceselection.eu nieuwe teksten geschreven (behalve voor de beschrijvingen per product).

Choice Selection: the perfect choice! Choice Selection is de webwinkel waar je de keuze hebt uit een uitgebreide, brede selectie luxeproducten, cadeaus en alledaagse artikelen. Waar je snel, gemakkelijk en betrouwbaar geholpen wordt tijdens jouw zoektocht naar die stevige loungeset voor je gezin, dat leuke lingeriesetje voor je verloofde of die modieuze, lederen schoudertas die je je moeder met haar verjaardag wilt geven. Of ga jij binnenkort op vakantie en ben je naarstig op zoek naar een comfortabel reiskussen? Ook dat kun je binnen een paar dagen in huis hebben! Veel shopplezier!

 

Quote: "Sabine is een toptekstschrijver. Zou haar zo aanbevelen, vooral aan website-eigenaren."

Fred Reek, Eigenaar Choice Selection

Nieuwe webcontent voor www.steward.nu, categorie Schoolstewardtekstredactie

Voor de website www.steward.nu heb ik de teksten her- en geschreven.

Veel onderwijsinstellingen maken gebruik van het programma Schoolsteward. Waarom? De maatschappij individualiseert en daarmee ook de leerlingen. Op nog veel scholen moet iets gebeuren op het gebied van veiligheid, orde en respect.

Een schone, rustige en veilige school voor iedereen. Een illusie? Nee. Door de leerlingen niet als boeman aan te wijzen maar juist onderdeel van de oplossing te maken, bereiken we dit samen. Het programma Schoolsteward heeft veel successen geboekt, en nog steeds. Onze missie: tolerantie op elke school. Iedereen moet zich toch veilig kunnen voelen in zijn/haar leeromgeving?

Nieuwe webcontent voor Verkeersschool Wesseldijk

tekstschrijver wesseldijk

Voor de website www.verkeersschoolwesseldijk.nl heeft Sabine Broks Teksten nieuwe teksten geschreven.

Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk staat bekend in Gelderland als een professionele ANWB Rijopleiding. Behalve op de particuliere markt, richt Verkeersschool Wesseldijk zich uitgebreid op de zakelijke markt. Zo hebben beroepschauffeurs keuze uit een zeer ruim aanbod aan logistieke vakopleidingen en de verplichte nascholingscursussen (code 95).

Teksten geschreven/herschreven voor Sweet Illusions

Voor de website www.sweet-illusions.nl heeft Sabine Broks Teksten de webteksten geschreven/herschreven.teksten sweet illusions

Organiseer je een (kinder)feestje, verjaardag, bruiloft, familiefeest, kraamfeest, bedrijfsopening/-feest, braderie, schoolfeest/-evenement, reünie of een andere speciale gelegenheid of evenement?     
Sweet Illusions komt graag naar jouw locatie of bij jou thuis om de aanwezige kinderen te schminken en/of om glitter tattoos te zetten.     
Alle kinderen worden omgetoverd tot een prinses, vlinder, tijger, piraat, draak of een eigen idee. Of heb je liever een glitterfeest met mooie glitter tattoos? Uiteraard is dit ook mogelijk!    
Vergeet niet dat schminken niet alleen voor kinderen is: ook volwassenen kunnen genieten van schminken, eye designs en glitter tattoos! Denk aan een babyshower of vrijgezellenfeest! Zelfs een bruiloft is mogelijk.

Teksten onlinetest geschreven voor www.zwangerschapstest-kopen.nl

Voor de website www.zwangerschapstest-kopen.nl heb ik de teksten geschreven voor de online zwangerschapstest (de twintig symptomen), zie http://www.zwangerschapstest-kopen.nl/zwangerschapssymptomen/menstruatie.

Snel en eenvoudig een zwangerschaps- of ovulatietest bestellen kan via deze site. Op de website kun
je tevens een online test doen: twintig vragen over jouw zwangerschapssymptomen beantwoorden.
Aan de hand van de antwoorden wordt een indicatie geven of je wel of niet zwanger bent.

Webteksten en vertaling geregeld voor MSC 

Multi Solutions Company is het bedrijf dat, zoals de naam al zegt, oplossingen biedt aan bedrijven en organisaties. Het resultaat: samen met u komen tot uw maximale bedrijfsrendement. MSC is een veelzijdige onderneming  met veel creatieve oplossingen. Mogelijkheden die leiden tot structurele optimalisatie met een sterke basis. Zo komen de belangrijke aspecten aan bod als advies, analyse, rapportage, afstemming, evaluatie en verslaglegging. MSC staat garant voor een doelgericht stappenplan en intensieve ondersteuning.


Quote: "Sabine heeft van onze organisatie de opdracht gekregen de teksten op onze website www.multisolutionscompany.com te verfrissen. Hierin is zij volgens ons goed geslaagd. Onze samenwerking verliep soepel en vooral snel. Sabine heeft een goed inlevingsvermogen en schroomt niet (extra) te klankborden met experts. Dit laatste om te beoordelen of de door haar geschreven tekst daadwerkelijk inhoudelijk klopt."

Nico de Bruin, directeur MSC


® 2010-2019 Sabine Broks Teksten
Alle rechten voorbehouden