Get Adobe Flash player

Voor de prijs van 'een paar kratten bier' staat jouw scriptie foutloos op papier!

Een op de vier werkgevers is ontevreden over de sollicitatiekwaliteit van de Nederlandse stagiair. Behalve het ontbreken van het curriculum vitae, staan er te vaak ergerlijke spelfouten in de sollicitatiebrief. (onderzoek: Stageplaza)

Een scriptie/essay/proefschrift schrijven kost veel tijd en onderzoek. Je staart je op een gegeven moment blind op taal- en typefouten, terwijl je eigenlijk bezig moet zijn met de inhoud. We kennen allemaal wel de discussie over de klimaatrapporten (jaartallen omgedraaid, Nederland ligt voor 55 procent van het landoppervlak onder de zeespiegel, et cetera). Hierdoor gaat de lezer twijfelen aan de kwaliteit van de inhoud. 

Foutloos
De spellingscontrole op de computer is helaas niet foutloos. Een goede redactie maakt jouw scriptie beter leesbaar, foutloos en professioneler. De inhoud van jouw scriptie wordt gecontroleerd op:

  • spelfouten (ik vindt);
  • typ(e)fouten (sriptie);
  • stijlfouten (dat kost duur);
  • grammaticale onjuistheden (ik ben beter als jou);
  • inhoudelijke onjuistheden.

 

Referenties
'Sabine Broks Teksten heeft zich gedurende een lange periode bewezen als een uiterst betrokken, betrouwbare, flexibele en professionele partner. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen en ook last minute opdrachten kunnen rekenen op de volledige toewijding. Voor nu en in de toekomst blijft Sabine Broks Teksten mijn partner.'
Dhr. J. Hendriks MSc. Manager OGGZ.

'Ondernemingsplannen en strategische marketingplannen moeten uiteraard zonder enige spel- en taalfouten worden ingeleverd. Echter als iemand met dyslexie, lees ik vaak over fouten heen. Met de hulp van Sabine Broks Teksten heb ik al mijn verslagen en projecten zonder fouten kunnen inleveren. Sabine ziet alle fouten, is flexibel en denkt mee met het plan.'
Nicky Pullens, student Sport, Marketing en Management aan de Fontys Hogeschool, Tilburg.

Jouw scriptie gecorrigeerd… maakt dat je beter presteert!


® 2010-2019 Sabine Broks Teksten
Alle rechten voorbehouden